Penelope Top 100

1984
Jingles uit het Penelope archief
Onze oude jinglebox

luister naar een verzameling
Penelope jinglebox uit 2005
Deze jinglebox is in 2005 ontworpen door Edu, en word nog steeds vaak bezocht, vandaar hebben wij hem weer hersteld, nadat we ontdekt hadden dat er 2 files ontbraken (update 2010).

Penelope Media archief
Of kijk luister en lees op deze website, 90% in javascript OOP met 1 xml data bestand ontworpen in 2008 kijk luister en lees Media archief.


Kies in menu wat je wilt lezen en horen
Luister naar de volgende jingles en promo's
Arnie C, alias dj Peter Collins 1983 Uur opener van Peter Collins luister naar Uuropener van Peter Collins. (Peter Collins is zijn naam oehlalah..)
He heb jij al zo'n sticker...
René Putting foto uit 1979 He heb jij al zo`n sticker... luister naar Mr. Put's Penelope promotie sticker, met 'He heb jij al zo'n sticker...
Rene Putting Linkedin Het ging om deze sticker in 1979-1981.

Mr.Put show 06:01 Mr Put en Corvee 00:46 `te gek` Top 100 1984 overzicht 02:39
Zaterdag 2 januari 1982
Zaterdag 2 januari Penelope radio met een prijsvraag.
Jingle geproduceerd en ingesproken door Erik Dreutel. luister naar Erik Dreutel
Jingle dj Lilian v. Leeuwaarde 1981.
Penelope pubadibabada uur opener This is Eric lange uur opener Eric Power Eric Power Slow... Gelukkig 1982 Penelope radio is er voor jou Producer Edu van der Hoeven
Voice recording and mixing from 1979 to 1983.
Dutch voice recording and mixing Penelope Radio jingles from 1979 to 1983 was for 80% in hands by Edu van der Hoeven. This is the Power show. Hier is de Powerschijf. Eric Power hot! Het Programma Overzicht. 91.2 Goed idee en verdraaischijf. Penelope Radio 91.5 kanaal 14. Regio Journaal presentatie Marcel v/d Meer Jingles maken en techniek was niet het enige wat Edu deed, luister hier naar een mix uit 1982. De 1982 mix
Peter 'de leader' van Penelope radio
Rond 1979 begon Peter als Dj Bert van Ockenburg en presenteerde op geheel eigen style 'de kater show' zoals hij het presenteerde, dat was leuk en gezellig, zo'n top presentatie hoort men hedendaags helaas niet meer...
Bert81, De Kater Show uit 1981 Luister naar zijn 2 uur durend presentatie de kater show uit jan.1981. door ingekort muziek, is de totale luister tijd 90 min. later in 1981 veranderde Peter zijn Dj naam naar Bert81.
Edu Techniek en Dj
Als Dj Eric Power verzorgde zijn programma De Power Show in de avond tussen 20:00 en 22:00 uur, De platen die hij draaide liep ver uiteen met een uur disco, of easy, funk/soul of een uur Rock. Ook beheerde Edu de jingles die hij creërde en verzamelde.
Eric Power met de Powershow de Power show is Nog niet beschikbaar
Luister naar zijn xx uur durend presentatie dePower show uit jan.1981. door ingekort muziek, is de totale luister tijd 90 min.
Rene Putting
Als Dj presenteerde hij het Mr.Put show en draaide hij disco en Top40 muziek. Zijn aan en afkondigingen waren bijzonder vrolijk, René had vaak nieuwe ideeën en samen met Edu namen ze de nieuwe jingles op, die door René was ingesproken. Helaas hebben we geen opname van zijn presentatie, maar wel wat losse opnamens van hem, je hoort ook Mini Bert, de hoge stem van Bert81.
Mr.Put show 06:01

Meer fragmenten en jingles hoor je op pagina 4
De zend piraten van Den Haag

CQ3meter, CQ3meter


de grotere en commercieel waren;

Radio Hofstad
Radio City Den Haag
Radio Stad Den Haag
Radio Centraal Den Haag


de grotere niet commerciële waren;

wij zelf, Penelope Radio
Vrijheid Radio

Natuurlijk waren er nog veel meer Haagse Radio Piraten in de jaren 80/86,

jouw link hier? tell us.

overige

Webradio, last update, 2010-04-01

Fantasy Radio, Italo station
fragmenten van Marathon hits, import disco uit de jaren 1979 ,'80,'81 en 1982
Luister naar de import muziek van toen, fragmenten mixed (mp3), Dit waren overigens ook hits die we in de discotheek Marathon hoorden, zoals;. import muziek van toen
Op de volgende link hoor je nog meer Marathon Hits van toen, Demarmix
Elk weekend kwamen de Dj's bij elkaar

Elk weekend kwamen Dj's op het Zonneoord 59 bij elkaar, om daarna uit te gaan naar de Discotheek
'de Marathon' (deMar.) Den Haag. meer over de Marathon lees je op pagina 5

op die pagina hebben we nog meer, o.a. youtube, de eind tune La Vie en Rose, en de Miss en Mister Marathon video
Devine

Download Devine mp3
1 Shoot Your Shot 6:28
2 Shout It Out 3:23
3 Native Love 3:59
4 Love Reaction 5:36
5 Divine Madness 5:36
6 Kick Your Butt 5:26
7 Alphabet Rap 6:01
8 Shout It Out (Montreal Remix) 6:03
9 Shake It Up 5:49
10 T-Shirts & Tight Blue Jeans 3:58
11 Love Reaction (Calypso Version) 4:24
12 Native Love (Remix 1984

Alle jingles, presentatie programma's foto's staan onder copyrecht van Penelope Radio en haar DJ's. Het Design en PHP programma staan onder copyrecht van Edu van der Hoeven en is te bereiken via facebook en/of email.
Hergebruik van Penelope eigendom via andere domein dan www.penelope-radio.com is niet toegestaan!, Het gebruiken van jingles en audio archief is met toestemming voor radio stream uitzendingen wel toegestaan, Het plaatsen van Penelope Radio audio archief en jingles op andere website domeinen is niet toegestaan! Tenzij met toestemming voor bepaalde precentaties en link naar Penelope-radio.com als bron vermeld word.
Het delen via socialmedia, betreft audio en jingles op o.a. facebook is meestal wel toegestaan. Voor betreft foto's is het soms toegestaan als het om afbeeldingen gaat, voor personen geldt een privacierecht en is daarom niet zomaar toegestaan.
Penelope Radio accepteert geen aansprakelijkheid voor gegevens die verkregen worden waarover wij geen controle op hebben, inclusief links streams en url's video url's dat van andere websites afkomstig is. Wij zij niet aansprakelijk voor de verzamelde en die wij zichtbaar maken en of doorgeven of van youtube of google.video, deze links zijn vrij beschikbaar en zijn verzameld met bestaande zoek woorden, t.b.v. aanvulling op deze website, de foto's zijn zo nodig gekoppeld aan de links van de bron waar het afkomstig van is.
Website www.penelope-radio.com maakt geen gebruik van cookies.
Penelope Radio is niet aansprakelijk voor cookies van andere website waar Penelope-radio.com geen controlle over heeft.
Besucherstatistik

Besucherstatistik