Penelope Top 100

1984
































Welkom op Penelope radio

Welkom op de site van Penelope radio,
wat vind je hier?



1 Informatie over het ontstaan van Penelope Radio en hoe het verder ging tot 1986 more... close

2 shortcut Index; Penelope story en Deejees: more... close

3 Index DJ`s; die Penelope gemaakt hebben more... close

4 Penelope Jingles zelf ontworpen more... close

5 In Contact met more... close
De Haagse zender, Penelope radio uit de jaren 80, (1979 - 1986)
is terug!

Penelope DJ's; Het begon in 1979, De toen aanwezige Dj's waren Peter als Dj Bert v. Ockenburg, Edu als Dj Eric Power, René Putting als Dj René Put , Peter v Dijk als Dj John Steed, Henk Kolenbrander als Dj Henkie V., Ruud Martijn als Dj Ruud Ros en Liakat als Dj Rob Ronder. Rond 1980, kwamen er nieuwe Dj's bij, o.a.; Emile Noordhoek als Dj Emilio, Fred ten Kate als Dj Tony Prins, Freek Fontijn als Dj Eric Dreutel, Marcel Baak als Corvee met Dj Marcel, Frank Goedschalk als Dj BEBOB Marcel v/d Bink als Dj Marcel v/d Meer, en Michel Leyendekkers als Dj Michel de Graaf..
En nog meer goede Dj's die vanaf 1980 er bij kwamen. lees snel verder...

Penelope Story Pagina:

Aan het verhaal hebben meegewerk;
Peter Collins, Willem v/d Houven, Peter v/d Hoeven en Edu v/d Hoeven

Website beheer, opbouw en overige door Edu v/d Hoeven edhoeven.nl fmdab.eu
In contact met;

italo party entre kaarten bestellen bij www.italo.nu

DJ Paul Elstak Paul Elstak - Rave On
Website van DJ Paul Elstak


Een leuke anekdote is dat Hagenaar DJ Paul Elstak opgegroeid is in de Oorden en studeerde aan het VWO van de Thomas Moore in Den Haag en klasgenoot van Willem de Zwijger was. Hij stuurde ooit een demo om te werken als DJ voor Penelope lees verder
website; DJ Gizmo The History
DJ Gizmo Vs. Swowtek - The Hardway
DJ Gizmo - Rescue

Alle jingles, presentatie programma's foto's staan onder copyrecht van Penelope Radio en haar DJ's. Het Design en PHP programma staan onder copyrecht van Edu van der Hoeven en is te bereiken via facebook en/of email.
Hergebruik van Penelope eigendom via andere domein dan www.penelope-radio.com is niet toegestaan!, Het gebruiken van jingles en audio archief is met toestemming voor radio stream uitzendingen wel toegestaan, Het plaatsen van Penelope Radio audio archief en jingles op andere website domeinen is niet toegestaan! Tenzij met toestemming voor bepaalde precentaties en link naar Penelope-radio.com als bron vermeld word.
Het delen via socialmedia, betreft audio en jingles op o.a. facebook is meestal wel toegestaan. Voor betreft foto's is het soms toegestaan als het om afbeeldingen gaat, voor personen geldt een privacierecht en is daarom niet zomaar toegestaan.
Penelope Radio accepteert geen aansprakelijkheid voor gegevens die verkregen worden waarover wij geen controle op hebben, inclusief links streams en url's video url's dat van andere websites afkomstig is. Wij zij niet aansprakelijk voor de verzamelde en die wij zichtbaar maken en of doorgeven of van youtube of google.video, deze links zijn vrij beschikbaar en zijn verzameld met bestaande zoek woorden, t.b.v. aanvulling op deze website, de foto's zijn zo nodig gekoppeld aan de links van de bron waar het afkomstig van is.
Website www.penelope-radio.com maakt geen gebruik van cookies.
Penelope Radio is niet aansprakelijk voor cookies van andere website waar Penelope-radio.com geen controlle over heeft.




Besucherstatistik

Besucherstatistik